Wie wij zijn


Van dakkapel tot complete woning

Familiebedrijf Van der Peet is al sinds meer dan vijftig jaar een vertrouwde partner voor elk project op particulier gebied. Of het nu gaat om het plaatsen van een schutting, of om het bouwen van een huis met alles erop en eraan, uw opdracht blijft van A tot Z in vertrouwde hand.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Vanaf het eerste contact tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Hierdoor is er altijd een vast aanspreekpunt tijdens het gehele project. Wij werken met betrouwbare onderaannemers, komen onze afspraken na en we nemen onze verantwoordelijkheid. Verder geven wij duidelijkheid over wat er gaat gebeuren en wat de kosten zullen zijn.

Kijk onder "wat wij doen" voor een indruk van de veelzijdigheid van onze werkzaamheden. Verder kunnen wij een gedegen bouwkundig advies geven, bijvoorbeeld bij de aankoop van een nieuwe woning. Kijk hiervoor bij Advies.

Van der Peet opereert bij voorkeur in een straal van ongeveer twintig kilometer rondom Haarlem. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriƫntatie in wat wij voor u kunnen betekenen.